Deze Capsule Sessie zal gehuld zijn in elektronische dromerij, met intieme teksten. Kom je mee hullen in het electronisch deken dat we zullen uitspreiden over de Kruitfabriek. Ideaal om de eerste herfstavonden door te komen.

20:00 Deuren + tasting l’Arogante
20:45 [TULSK]I
21:15 Waar is Ken?
22:30 DJ Set Stoef&Biertel

Geen tickets voor hun optreden in de AB kunnen bemachtigen? Geen
probleem, [TULSK]I komt na hun passage rechtstreeks afgezakt naar de Kruitfabriek. Ze komen hun trip pop nummers voorstellen. Verwacht je aan songs in het [NL], verhuld in een hartverwarmend electronisch deken.

Waar is Ken? Terug in Belgie! Na hun tournee door de USA toeren ze weer door Belgie. We hebben de eer om hun te verwelkomen voor hun eerste stop van hun najaarstournee. De dromerige pop van WIK? nestelt zich moeiteloos in je trommelvlies en blijft daar graag enkele dagen wonen.