26/04 | Wally & de Technische Werklozen @De Kruitfabriek

Wally & de Technische Werklozen zijn terug, en dat vinden wij een goede reden om terug te keren naar de Kruitfabriek (er zijn tig redenen om naar de Kruitfabriek terug te keren, maar het is maar om te zeggen: we zijn er weer). Vanaf 26 april zal Poolijs daar om de drie maanden een avond van de Mad Thursdays overnemen. Zowel de Kruitfabriek als Wally & de Technische Werklozen zijn geen onbekende, dus het is al een beproefd combo, en net zoals de vorige reeks bijt Wally de spits af. Waarom? Omdat we vertrouwen in hun hebben!

Mad Thursdays is een doorlopend programma van de Kruitfabriek waarbij zij elke donderdagavond een avond rond muziek voorstellen. 

Om de 3 maanden presenteert Poolijs daar een talent die je nu moet gezien hebben (of later in de massa moet voor gaan staan).

Inkom gratis, nadien wordt met de hoed rondgegaan.

Na een jaar radiostilte rond Wally en zijn vrienden, vele bezinningsweekends en zware trainingsessies later, komen zij getransformeerd terug: ingetogener maar sterker dan voordien.

2013, Brussel. Wally & DTW worden geboren. Ongegeneerd, esthetisch verantwoord, zuiders en tonnen goesting. Het moet gezegd, Wally & de technisch werklozen is DE SHIT!

2014, Antwerpen: Wally & DTW winnen de publieksprijs van de NEKKA wedstrijd! BAM!

2016, Vilvoorde: Wally & DTW veroveren de harten van de Kruitfabriek!

2018, Vilvoorde: Wally & DTW bevestigen en zullen blijven bevestigen!

2097, Brussel: Wally & DTW zullen er niet meer zijn. Wees jouw spijt te vroeg af en kom ze nu zien!

 

“Wally & De Technische Werklozen zijn vooral een geniale muziekgroep. Zelden een bende gezien die zo elegant een middenvinger opsteekt naar u, naar mij en – niet te vergeten – naar zichzelf.” ©DeMorgen

Praktisch

Datum: 26 april 2018
Adres: De Kruitfabriek, Steenkaai 44D, 1800 Vilvoorde
Deuren: 19u
Optreden: 20u30
Inkom: gratis (maar je mag zelf kiezen hoeveel je in de hoed legt)
RSVP: klik hier

 

Foto’s van het vorige optreden

Video van het de vorige sessie