Frank Vander linden kreeg onlangs een uur spreektijd op onze radioshow op Urgent over zijn solo project Nachtwerk. Een mooi verhaal en de bindnummers klonken veelbelovend.

Ondertussen stond hij al enkele keren alleen te zingen, en dringt de tijd om jullie allen daarheen te lokken. Thuis klinken de woorden vanFrank Vander linden zoals je ze verwacht. Eerlijk, soms pijnlijk rechtdoor, soms prachtig ingekleed. En de muziek smeert de teksten zodat ze vlot binnen komen.

Met de techniek van een jazzmuzikant, en de buik van een bluesartiest. En of het binnen komt!

Maar deze moet je horen met Frank Vander linden voor u. Niet omdat zijn stem live nog beter klinkt. Niet omdat hij als geen ander het ijs tussen hem en publiek weg straalt, en zelf niet omdat zijn humor alles tot schoonheid relativeert.

Solo op het podium brengt hij alles terug tot de pure essentie. Zijn teksten, zijn stem en zijn magistraal gitaarwerk. Want zowel in de groep, als op zijn soloplaat, gaat de kunde van zijn spel op in het geheel. Solo op het podium kan je er niet omheen.Frank Vander linden is een fantastische gitarist die toevallig ook nog goed zingt en met scherpe pen songs schrijft. Met de techniek van een jazzmuzikant, en de buik van een bluesartiest. En of het binnen komt!

Haast u naar die ticketbalie … voor het te laat is. Een volledig overzicht van zijn tournee vind je op: http://frankvanderlinden.be