02/06 | Songwriting workshop met Hannelore Bedert

Altijd al gedroomd van zelf muziek te maken? Zit uw hoofd vol met inspiratie voor een innemende songtekst of grappige cabaretlied? Maar u weet niet hoe u dat nu vertaald krijgt naar een goede song? Wel geen nood meer want op 2 juni organiseert vzw Creatief Schrijven haar jaarlijkse schrijfdag en die gaat dit jaar door in De Krook.

U kan daar tal van workshops volgen waaronder ook eentje met Hannelore Bedert. Zij zal jouw alle truken van de foor om zelf een goede song te schrijven. Inschrijven kan nog!

En we doen met Poolijs ook mee want op 12 mei komt Hannelore al even naar onze studio om te praten over die schrijfdag en over hoe je nu een goede songtekst maakt en wat een goede songtekst scheidt van een slechte. Heb jij al een vraag voor Hannelore die je graag zou behandeld zien in onze uitzending, laat dan van je horen via onze Facebook of stuur ons een mailtje via hallo@poolijs.be!